Get Adobe Flash player


Второ вечерно молитвено бдение


За втора поредна година църква „СВОБОДА“, Кюстендил, проведе Вечерно молитвено бдение, което започна в 22:00 ч. на 26 май и завърши в 05:00 ч на 27 май 2013 година, на което присъстваха около 200 души, 47 от които останаха до сутринта.

Бдението включваше проповеди и размишления, песни и опитности, въпроси и отговори, молитви и спомени. Така миналото неповторимо се сля с бъдещето и радостта прерасна в празник.

Молитвите бяха общи, по групи и тихи. Някои хора се помолиха по няколко пъти, а сълзите често задавяха гласовете на молителите. Бог беше на Земята, а нашите гости стояха потресени от мира, който неочаквано преживяваха.

Любчо Русев, пастор на петдесятна църква в Радомир, гостува си съпругата си и изнесе кратка проповед, в която говори за Исус Христос. Той похвали инициативата на църква „СВОБОДА“ и изказа пожелание този молитвен дух да се задълбочава.

Молитвените бдения вече са традиция за църква „СВОБОДА“ и те ще продължат да радват нашия Господ Исус Христос, както и да развиват нашата молитвена връзка с Него.

пастор Митко ДИМИТРОВ